Menu Luk

Vallensbæk Badminton klub er en klub der skaber gode oplevelser for alle, og kernen i dette arbejde er vores frivillige. At være frivillig i Vallensbæk Badminton er den bedste måde at deltage i et fælleskab der skaber gode oplevelser for alle – både aktive og alle omkring dem.

At være frivillig i Vallensbæk Badminton er:

  • Nemt
  • Sjovt
  • Hyggeligt
  • Givende
  • Vigtigt

Der er mulighed for at deltage i en opgave der tager en time en gang i løbet af en sæson, eller hvis man har lyst til at prøve kræfter med en større opgave over flere gange, måske endda en hel sæson.

Klubben har her en beskrivelse af opgaverne her, med forventet tidsforbrug og en kort introduktion, så det er nemt og klart at komme igang. Husk, der er altid en kontakt og masser af hjælp.

Vi håber at alle spiller og forældre har lyst til at yde en lille indsats, så vi sammen kan skabe de bedste betingelser for sjovt og udviklende spil, samvær og motion.

Hvad får jeg ud af det?
– ud over en god oplevelse sammen med andre medlemmer, forældre og spiller, får alle frivillige i Vallensbæk adgang til Vallensbæk Kommunes årlige Frivillighedsarrangement, invitation til alle arrangementer i Vallensbæk Badminton, herunder særlige arrangementer for frivillige, og gode tilbud fra LiNing på hele sortimentet.

Hvis du har mod på en opgave eller har spørgsmål kontakt frivillig@vallensbaek-badminton.dk

Se OPGAVE-OVERSIGT her

Se ALLE BESKRIVELSER her