Menu Luk

Vallensbæk Badminton tilbyder fællestræning for alle seniorer, veteraner og motionister uanset alder. Det forudsættes imidlertid, at du har spillet badminton før og behersker de allermest basale teknikker. Fællestræningen forudsætter ikke, at du har en med- eller modspiller ved tilmelding, da der bliver lavet en spilleplan forud for hver træning. Der spilles fortrinsvis double og mixdouble.

Som spiller på fællestræningen er det muligt at deltage på et af de mix- eller herrehold , som spiller i DGI-regi. Fællestræningen starter sæsonen i september.

På hvert hold er der nogle der udarbejder spilleplaner til hver samling, således at man får spillet med / mod forskellige spillere hver gang. Der er noget holdene helt suverænt aftaler hvordan det skal forløbe, og ligger altså uden for klubbens regi.

Kontakt Senior/Motionistformanden hvis du skulle være interesseret og hør hvor der er ledige pladser.

Tirsdag

Der er fællestræning på Pilehaveskolens 5 baner tirsdag aften fra 19:00 til 22:00. (Hallen skal forlades senest 23:00). Normeret til 40 spillere.

Til hallen er der tilknyttet et lokale hvor man efter træningen kan sidde og hygge sig. Der er køkken faciliteter. For tirsdags træningens vedkommende er der tilmelding via internettet. Spilleplan forsøges udarbejdet mandag aften.

Torsdag

Torsdag spilles der i Vallensbæk Idrætscenter Hal 2 fra kl. 20.00 til 22.00 på 5 baner.

Holdturnering

Afdelingen deltager vi p.t. i DGI’s holdturnering. I 2021/22 har vi tilmeldt 5 hold. 2 mix hold der består af 4/2 damer og 4 herrer, hvori der i hver holdkamp bliver der spillet 4 mix-doubler og 4 herre / dame doubler (i alt 12/9 kampe). Derudover har vi 3 herre hold der består af 4 herrer. I disse holdkampe spilles der 6 herre doubler.

Du kan til enhver tid se de aktuelle stillinger her

Bolde

Kontingentet dækker ikke bolde, men fra sæsonen 2019/2020 er det besluttet at indføre boldpenge, så bolde til træning er ligeligt betalt af alle. Der bliver information og opkrævning af dette i forbindelse med kontingent.

Klubben sælger klubbolde. Klubben spiller med bolde fra LI-NING, og de koster kr. 165,- for et rør (Klubbens indkøbspris).

Der modtages MobilePay.