Menu Luk

Klubben har en velfungerende ungdomsafdeling med over 100 medlemmer i alderen 3-18 år. Den enkelte spiller træner 1-2 gange om ugen i Idrætscentret eller i Pilehaveskolens idrætshal. Vi har dygtige trænere, der sørger for en varierende og alderssvarende træning.

Det skal være sjovt at spille badminton.

Vallensbæk Badminton Ungdom er en breddeklub – vi dyrker bredden i sporten fordi vores filosofi er, at for ungdomsspillere betyder det at have et socialt samvær mindst lige så meget som selve sporten. Det giver mulighed for kammeratskab med nye og langvarige venskabsbånd, som så også får de unge til at have lyst til at dyrke sport og være aktive. Derfor lægger vi i klubben stor vægt på at få sociale arrangementer stablet på benene, som f.eks. Forældre-barn spil, Træningslejr, Begynderturneringer, juleafslutningshygge, klubmesterskab med videre. Og der er plads til alle – uanset ambitionsniveau.

‌Det skal være sjovt, men…

vi forventer også af alle spillere, at de deltager engageret, dvs. møder op til træningen – omklædt med rigtige badmintonsko – medbringer badmintonketcher og i øvrigt følger trænernes anvisninger. Vi er en sportsklub, vi er her for at dyrke vores sport og vi forventer at alle vores ungdomsmedlemmer tager det seriøst, så længe de er medlemmer i klubben.
 
Hvis man ikke lige har lyst til at deltage i turneringskampe, så kan man sagtens bare komme til træningen og have det sjovt med ens klubkammerater. Dog er det når man deltager i turneringer, man rigtig får udviklet sit spil. Så hvis man har lyst, er det muligt at spille kampe mod spillere fra andre klubber.

Holdturnering – en perfekt kombination af socialt samvær og turneringskamp!

Badmintonverdenen byder på en ganske særlig disciplin – Holdturnering. Her finder en gruppe ungdomsspillere sammen, og deltager i en turnering for hold, hvor man både får mulighed for at spille Single- og Doublekampe. Det er både udviklende men samtidig også en rigtig god måde at lære sine klubkammerater endnu bedre at kende. Det kræver et vist forældreengagement, men indeholder en stor social og spillemæssig værdi for både barn og forældre.

Kom og prøv MiniTon!

MiniTon er forældre/barn-badminton, og træningen er en kombination af lege, motoriske øvelser og spil med ketcher og fjerbold. MiniTon i Vallensbæk Badminton Ungdom er for børn i aldersgruppen 3-7 år og deres forældre.

I en normal badmintontræning er det en forudsætning, at man kan slå bolden frem og tilbage til hinanden over nettet for at kunne få en god træning. Sådan er det ikke til MiniTon. Forældrene er med på banen, og vi bruger for eksempel balloner, ærteposer og Hula-Hop ringe for at gøre træningen sjov og udviklende.

Alle kan være med til MiniTon, og dit barn er sikret succesoplevelser samtidig med, at det udvikler sine motoriske evner.

Er du klar på at have kvalitetstid sammen med dit barn, få sved på panden og spille en masse badminton? Så kom til MiniTon hos os. Vi glæder os til at få dig og dit barn med på holdet!

DGI badminton promo©2018 Palle Peter Skov

Ung-Senior hold i Vallensbæk Badminton

Synes du at du er blevet lige lovlig stor til at spille med på børneholdene, eller måske stoppede du til Badminton da du skulle videre på en Ungdomsuddannelse/Efterskole/Udlandsrejse, og nu savner du bare at spille Badminton sammen med vennerne – eller også så vil du bare gerne lære at spille Badminton, men mangler et sted hvor du kan få træning, uden at det er sammen med 9-årige eller 55+ årige?

Så er vores nye Ung-Senior hold nok lige noget for dig.

Her kan du spille sammen med andre på dit niveau, eller du kan få træning, så du kan lære Badmintonspillet fra grunden. Lige meget hvad, så vil dette hold kunne rumme dig og dit niveau.

Er du studerende og økonomien spiller ind, så kan vi hjælpe med en kontingent rate-ordning, så du stadig kan spille Badminton og få økonomien til at hænge sammen også.

Så meld dig til vores nye Ung-Senior hold, og få god motion og sjove stunder sammen med venner eller nye venner.

Kontakt og Indmelding

Er du interesseret eller har du bare spørgsmål, så kontakt vores Ungdomsudvalg.

Læs mere om Indmeldelse til badminton her. Vi har fortsat pladser på vores Miniton hold og Ung-Senior hold. Der er ikke ledige pladser pt. på vores Begynder tirsdag, Begynder onsdag, Let Øvede og Øvede hold, men tilmeld dig stadig og vi sætter dig på ventelisten til en plads hurtigst muligt!

Er du interesseret i at få stemningsbilleder fra træning/turneringer, lidt hurtig info eller har brug for at kommunikere med ungdomsudvalget udover emails, så har vi en lukket Facebook-side: Vallensbæk Badminton Ungdom.

Ungdomsudvalget
Per, Ann, Andreas og Lars

E-mail: ungdom@vallensbaek-badminton.dk

Træningstider for sæsonen 2023-24. Opstart i uge 34 (første gang mandag den 21. august)