Menu Luk

VIGTIGT: Vær med og spil på Hold

Vallensbæk Badminton har en lang tradition for aktiv deltagelse i holdturneringen under DGI – det er en god mulighed for at komme ud og spille med andre klubber og møde nye og gamle modstandere i regionen.

Vi har hidtil haft 3 4+4 Mix hold (4 Mænd og 4 Damer) og 3 Herrehold (med 4 spillere). For at få et overblik vil vi rigtigt gerne høre fra jer, hvis I vil spille på hold, så før d. 23/8 kl. 18.00 skal du skrive til Preben Flyvholm på motion@vallensbaek-badminton.dk.

Skriv ønsket holdtype (Mix eller Herre), og om vil du være fast eller afløser.

HVAD MELDER MAN SIG TIL?

  • At spille 6-9 gange på en sæson dvs. at bruge 2-3 timer i 6-9 af weekenderne i uge 40, 43, 46, 49, 2, 5, 8, 10, 12.
  • Lave en kande kaffe eller te indimellem til hjemmekampe.
  • Behandle sin holdleder rimeligt – dvs. melde afbud når man ikke kan, men prioritere dette rimeligt højt, så en holdleder kan samle et hold uden at spørge 100 spillere.
  • At have det sjovt med din sport og en masse andre fjerfolk.

Har du spørgsmål – så spørg endelig, der er spillere på alle træninger med masser af erfaring i dette, der kan fortælle hvordan det foregår osv.

Hvis man har lyst til at være med, så skriv hurtigst muligt (og før sødang 23/8 kl 18.00) – så vi kan melde det rigtige antal hold til, og sørge for at så mange som muligt kan spille.

Vi kan ikke garantere faste pladser til alle, da det er hold skal antallet passe med 4, 6 (4+2 hold) eller 8 (4+4) hold – så jeres tilbagemelding bliver betragtet som ønsker, og så prøver vi at skaffe så mange som muligt, så mange gode kampe som muligt.

/Bestyrelsen