Menu Luk

Køb klubtøj

Så er det tid til at shoppe badmintontøj til sæson 19/20. Tøjet kommer fra Li-Ning. Som medlem af VI39 Badminton får man 30 % på hele deres sortiment (de har meget lækkert tøj!), men i klubshoppen finder man vores officielle spilletøj ( se billeder) Det får vi med yderligere rabat. Vi fortsætter med samme sortiment som sidste år (dog er der tilføjet en sweatshirt, da den gamle hoodie er udsolgt i de største (voksen-)størrelser).

Sådan gør du:

  1. Gå ind på http://www.li-ning.dk
  2. Opret dig som bruger. Under klub vælger du “Vallensbæk”.
  3. Når du herefter er logget på, vil der øverst på siden være en kategori, der hedder “Vallensbæk”. Her finder du “vores spilletøj”.
  4. Alle bluser og jakker leveres med “Vallensbæk” på ryggen sammen med Li-Nings logo. Du kan yderligere tilvælge eget navn på bluser, jakker og bukser. På bluser kommer det på ryggen, på jakker kommer det på brystet med små bogstaver, og på bukserne kommer det på låret med små bogstaver.
  5. Under levering skal du vælge “Klubfragt”. Det bliver uanset leveret til klubben, og ved at vælge “klubfragt” slipper du for at betale fragtomkostninger. Dette gælder frem til 24.09, hereftervil leveringer blive sendt til og betalt af den enkelte kunde. Shoppen er åben hele året, men bestiller man inden den 24.09, skulle tøjet være klar til de første holdkampe.
  6. Når tøjet ankommer til klubben, får du besked.

Li-Ning er asiatisk, og størrelserne er MEGET små. Det meste leveres i xxs-5xl. De mindste størrelser er børnestørrelser, Nogle af varerne findes dog i særlige børneuddgaver.

I uge 37 (9.-13. september) vil jeg komme forbi de forskellige ungdomstræninger med en kasse prøvetøj. Desuden vil jeg være på Pilehaveskolen tirsdag kl. 19:00 og torsdag kl. 18:00 og i Idrætscentret onsdag kl. 19:30 og torsdag kl. 20:00.

/Rikke